Στη μάχη των πλέι οφ σήμερα ο Ολυμπιακός

Χωρίς τους Ματ Λοτζέσκι και Γιάννη Αθηναίου, ο Ολυμπιακός, υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα (21:00, Novasports 2).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Τη στιγμή αυτή, ξεκινώντας τα play offs, έχουμε την ευκαιρία, διαφυλάσσοντας την έδρα μας, να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση για το Final Four. Όμως, αυτό δεν είναι εύκολο γιατί παίζουμε με μια πολύ αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα, μια ομάδα που το τελευταίο δίμηνο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η Εφές είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλούς ρυθμούς, έχει βρει χημεία στο διάστημα αυτό και έχει παίκτες που ο καθένας τους μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Εμείς κοιτάμε μόνο το πρώτο παιχνίδι, δεν κοιτάμε τη σειρά, έχουμε αφοσιωθεί εδώ και καιρό σε αυτό το παιχνίδι».

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα: «Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη, αμυντική ομάδα της Euroleague. Eίναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, οι παίκτες της οποίας ξέρουν πολύ καλά να παίζουν αγώνες τέτοιας έντασης. Επομένως, στην έδρα τους, θα πρέπει να είμαστε σκληροί και πνευματικά και αγωνιστικά για να νικήσουμε».

Πέραν του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, δίνουν απόψε στην Μαδρίτη, Ρεάλ και Νταρουσάφακα (22:00, Novasports 1).