Μηνύσεις καταθέτει ο Ολυμπιακός για το επεισόδιο με τα ΜΑΤ

Τη νομική οδό για τη βία που ασκήθηκε από ΜΑΤ πάνω σε παίκτες και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θ` ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέθηκαν από χθες ήδη, από την «ωμή βία» των αστυνομικών αρχών, χτυπήθηκε ο φροντιστής Δημήτρης Καραπιπέρης στο πρόσωπο, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Καπίνο, Νικολάου και Ανδρούτσος.

Ο πρώτος εξ αυτών, αμέσως μετά το ματς είπε πως όλοι οι παίκτες είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, είπε ότι η κατάσταση θύμιζε «χούντα». Κατήγγειλε μάλιστα, ότι έξω από τα αποδυτήρια, οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει τη μονάδα της αθλητικής βίας που προσπαθούσε να μπει μέσα σε αυτά για να δει τι συνέβαινε.

Το φύλλο αγώνα

Όσον αφορά, την επίθεση σε βάρος των διαιτητών, στο φύλλο αγώνα που δημοσιεύει το gazzetta.gr, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Παπαπέτρου κάνει λόγο για λεκτικό προπηλακισμό από δύο άντρες χωρίς διακριτικά. Αυτό το γεγονός δεν ανησυχεί καθόλου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που κάνουν λόγο για «καθαρό φύλλο αγώνα», μιας και αυτό βάσει των όσων λένε στο Λιμάνι δεν είναι επιβαρυντικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, gazzetta.gr