"Βόμβα" στον Ηρακλή: Αφαίρεση 6 βαθμών για ανεξόφλητες οφειλές

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία στον Ηρακλή για ανεξόφλητες οφειλές

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ηρακλή. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία για τις ανεξόφλητες οφειλές προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά.

Αυτή είναι η 3η φορά στη διάρκεια της σεζόν που ο Ηρακλής τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών για ανεξόφλητες οφειλές (οι άλλες δύο αφορούσαν τους Βασίλη Κυριακίδη, Άγγελο Χαντί) με τους κυανόλευκους τις δύο προηγούμενες να πληρώνουν στο παρά… ένα και να γλιτώνουν την τιμωρία. Αν όμως ισχύσει η αφαίρεση αυτή τη φορά, τότε ο Γηραιός θα πρέπει να θεωρείται υποβιβασμένος καθώς θα βρεθεί με 10 βαθμούς στην 16η (και τελευταία θέση της βαθμολογίας), ενώ τώρα βρίσκεται στην 15η θέση με 16 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον 14ο Λεβαδειακό που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

Πηγή:www.sport-fm.gr