Κρίσιμος για την Εθνική ο αγώνας του Σαββάτου με το Βέλγιο

Από σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς το Σάββατο είναι προγραμματισμένο να δώσει το πιο δύσκολο αγώνα της για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου με αντίπαλο την Εθνική Βελγίου. Τις τελευταίες ημέρες ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε έχει τονίσει στους διεθνείς παίκτες την κρισιμότητα του παιχνιδιού, ενώ σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις το βάρος έπεσε στην κατοχή της μπάλας.

Σε ό,τι αφορά την 11άδα που θα παραταχθεί στον αγώνα του Σαββάτου, αυτή θα έχει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο έκπληξη ξανά ο Σταφυλίδης, όπως είχε συμβεί και με τον αγώνα της Εθνικής με την αντίστοιχη της Βοσνίας.

Κάτω από τα γκολπόστ η θέση δίνεται μεταξύ Καπίνου και Γλύκου ενώ η 4αδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα. Στην μεσαία γραμμή, ο σίγουρος είναι ο Σάμαρης, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Μανιάτης και Ζέκα. Μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης, αριστερά ο Σταφυλίδης και δεξιά ο Μάνταλος, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.