Βολές Μουρίνιο κατά Κόντε: Εγώ... αντιποδόσφαιρο, αυτός τέχνη!

Τι και αν είχε μόλις είχε περάσει με 0-3 απο την πρωταθλήτρια Λέστερ, τι και αν η Μαντσεστέρ Γιουνάιτεντ, κατά τον ίδιο, πλέον παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν κεφάτος στην συνέντευξη Τύπου και μόνο με την νίκη της ομάδας του δεν ασχολήθηκε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, με αφορμή την αποθέωση που απολαμβάνει ο Αντόνιο Κόντε για την εξαιρετική εικόνα της Τσέλσι, βάλθηκε να θυμηθεί τα παλιά, εκφράζοντας το παράπονό του για την δριμεία κριτική που είχε δεχθεί όταν βρισκόταν στον πάγκο των “Μπλε”, κάνοντας ωστόσο και τις σχετικές συγκρίσεις.

“Η δική μου ομάδα παίζει ωραία μπάλα. Ωστόσο, κατά την διάρκεια όλων αυτών των ετών σε αυτή τη χώρα, όταν οι δικές μου ομάδες έπαιζαν για το αποτέλεσμα, με δυνατή άμυνα και εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις, έλεγαν κάθε βδομάδα ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Ακόμα και όταν κατέκτησα το πρωτάθλημα τρεις φορές», ήταν το πρώτο παράπονο του Μουρίνιο, ο οποίος αφού έβαλε στην κουβέντα την Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε, ασχολήθηκε και με την δική του ομάδα.

«Φαίνεται όμως ότι αυτή τη σεζόν το να είσαι φοβερός στην άμυνα και δυνατός στην αντεπίθεση, είναι τέχνη. Βλέπω μία μεγάλη αλλαγή στο πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα εδώ. Στην Γιουνάιτεντ παίζουμε κυριαρχικά όπως θέλουν οι οπαδοί μας. Ωστόσο, οφείλω να πω ότι δεν μου αρέσει να είμαι προπονητής σε μία ομάδα που θα προσφέρει θέαμα, θα δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν θα νικάει στα ματς και δεν θα κατακτά τίτλους».