"Ξεκαθάρισμα" στον Ολυμπιακό: Ξεκινά με Σιόβα-Μανιάτη- Φήμες για Παπαδόπουλο

Επιχείρηση – ξεκαθάρισμα στον Ολυμπιακό που -όπως όλα δείχνουν – προσανατολίζεται στο να “ξεφορτωθεί” παίκτες με “βαριά” συμβόλαια που δεν υπολογίζονται για το 2017. Πρώτοι στη λίστα οι Μανιάτης και Σιόβας, οι οποίοι είναι ανενεργοί από το καλοκαίρι ενώ -βάσει συμβολαίου και υπολογίζοντας ενδεχόμενα πριμ – οι αμοιβές τους ως το καλοκαίρι μπορεί να αγγίξουν και το ένα εκατομμύριο ευρώ έκαστος.

Ειδικά για το Σιόβα, ρεπορτάζ του spor-fm αναφέρει ότι έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον ισπανικός σύλλογος και ο ίδιος είναι κάθε άλλο παρά αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ρεπορτάζ του gazetta.gr, προσθέτει στην “transfer list” και τα ονόματα των: Τσιμίκα, Βούρο και Ζντιέλαρ, για τους οποίους εξετάζεται η περίπτωση του δανεισμού.

Η επιστροφή του Αβραάμ

Φήμες που αναπαράγονται από διάφορα ΜΜΕ κάνουν λόγο για επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ελεύθερος από την Ζουμπίλο Ιβάτα και βρίσκεται στην Ελλάδα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σημειώνεται ότι το όνομα του Παπαδόπουλου είχε ακουστεί έντονα και το καλοκαίρι για την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, καθώς είναι μια “δοκιμασμένη” λύση για τους ερυθρόλευκους.