"Θάμπωσε" τη Ρεάλ ο Παπασταθόπουλος

Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ενδιαφέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild. Η εξαιρετική σεζόν που έχει ο έλληνας στόπερ στη Ντόρτμουντ φαίνεται να τράβηξε το ενδιαφέρον της Βασίλισσας, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Πέπε, καθώς όλα δείχνουν ότι το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί.

Ωστόσο για τη μεταγραφή υπάρχουν δύο εμπόδια.

Το πρώτο είναι το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού ως το 2019 με τη Ντόρντμουντ, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να χάσει τον.. βράχο της άμυνας της, όπως έγινε με την περίπτωση του Ματς Χούμελς. Ωστόσο, μια “ηχηρή” προσφορά από τη Ρεάλ θα μπορούσε να υπερκεράσει αυτό το εμπόδιο.

Τομ δεύτερο όμως και πιο ουσιαστικό είναι η ποινή απαγόρευσης μετεγγραφών που έχει επιβληθεί στους μαδριλένιους ως το καλοκαίρι του 2018. Η Ρεάλ έχει προσφύγει στο CAS με στόχο να μειώσει ή να εξαλείψει την ποινή. Αν οι “μερένγκες” εκτίσουν κανονικά την ποινή που τους έχει επιβληθεί και ο Πέπε φύγει από την ομάδα, τότε θα μείνουν με 2 κεντρικούς αμυντικούς, τους Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν, καθώς δεν θα μπορούν να αποκτήσουν άλλον…