Ανανέωσε ο Ιτούδης με ΤΣΣΚΑ

Κάτοικος Μόσχας θα παραμείνει για άλλα τρία χρόνια ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΤΣΣΚΑ. Η διοίκηση της «ομάδας του στρατού» είναι απόλυτα ικανοποιημένη για όσα έχει καταφέρει ο Έλληνας τεχνικός κατά την διετή παρουσία του στο πάγκο της ομάδας και αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2019. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε σχετικά.

«Όταν αποφασίσαμε να προσλάβουμε τον Δημήτρη πριν από δύο χρόνια δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τις ικανότητες του. Είχε ήδη μεγάλη εμπειρία, αλλά εδώ με την κατάκτηση της Euroleauge κατάφερε να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Με ρώτησαν αρκετές φορές αν τα αποτελέσματα στο Final-4 του Βερολίνου θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην πορεία των διαπραγματεύσεων μαζί του.

Σίγουρα η κατάκτηση του τίτλου ήταν ένας σημαντικός παράγοντας αλλά θα πρέπει να μάθετε πως του είχαμε καταθέσει την προσφορά μας νωρίτερα. Η ομάδα παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ υπό την καθοδήγηση του Ιτούδη, οι παίκτες το απολαμβάνουν, και όλοι συνεργάζονται αρμονικά για την επίτευξη των στόχων μας. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό.»

Από την πλευρά του, ο Ιτούδης δήλωσε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας για ακόμα τρία χρόνια. Είμαι πολύ υπερήφανος που δουλεύω για ένα τέτοιο σύλλογο με τέτοιους ανθρώπους. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους στον οργανισμό για τα όσα έχουμε καταφέρει μαζί. Ψάχνουμε για νέες προκλήσεις και είμαστε «πεινασμένοι» για ακόμη περισσότερους τίτλους. Θέλουμε να αναδείξουμε τις νέες γενιές της ομάδας που θα συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο και θα «υπερασπιστούν» τους τίτλους μας”.