Νέο συμβόλαιο σε Ιτούδη από την ΤΣΣΚΑ

Πρόταση ανανέωσης στον Δημήτρη Ιτούδη πριν τον τελικό της ΤΣΣΚΑ με τη Φενέρμπαχτσε και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αποκάλυψε πως έκανε το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούτιν.

Σε δηλώσεις του ο Ρώσος πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι «ο Ιτούδης παραμένει. Τουλάχιστον μέχρι το πρωί (γέλια). Θέλω να σας πω ότι πριν τον τελικό-και το τονίζω αυτό-είχα συνάντηση με τον ατζέντη του Ιτούδη και του πρότεινα επέκταση συμβολαίου. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνει. Να ρωτήσετε τον ίδιο. Ο Ιτούδης κατάφερε να νικήσει τον δάσκαλό του σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Είναι ένας μοντέρνος προπονητής, με νέα φιλοσοφία, οι παίκτες τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται» και πρόσθεσε ότι «είμαστε πρωταθλητές και το αξίζουμε. Έπρεπε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να ξεχάσουμε ό,τι είχε προηγηθεί, τις παλιές αποτυχίες και μα δείξουμε την αξία μας. Τα καταφέραμε!».

Σε ό,τι αφορά την κραυγή με την οποία έβγαλε από μέσα του όλη την ένταση μετά το τέλος του χθεσινού θρίλερ, ο Αντρέι Βατούτιν σημείωσε ότι «ήταν μια στιγμή χαράς, μια έκρηξη συναισθημάτων. Περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά τα καταφέραμε όλοι μαζί. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και αξίζαμε τον τίτλο όλοι μας. Από τον οδηγό του πούλμαν, μέχρι τον πρόεδρο».