Πρόωρη ανανέωση στον Ποκετίνο από την Τότεναμ

Η Τότεναμ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει τον φετινό τίτλο από την Λέστερ, ωστόσο αυτόν που δεν θέλει να χάσει είναι ο προπονητής της Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τον οποίο ετοιμάζεται να δέσει έως το 2021 στο Βόρειο Λονδίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι θα ήθελα να δουλέψει κάποια στιγμή στην Παρί Σεν Ζερμέν (στην οποία έχει αγωνιστεί ως παίκτης) και μάλιστα παρουσιάστηκε από την Εκίπ ως υποψήφιος διάδοχος του Λοράν Μπλαν, αλλά οι Λονδρέζοι δεν του άφησαν πολλά περιθώρια.

Οι «Πετεινοί» προσέφεραν επέκταση συμβολαίου (το ισχύον έληγε το 2019) για δύο χρόνια με γενναία αύξηση αποδοχών που θα τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της Πρέμιερ Λιγκ, εκτός κι αν ο Μουρίνιο πάρει περισσότερα από 7 εκατομμύρια τον χρόνο στην Μάντσεστερ.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι προφορική, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ποκετίνο: «Είναι μια εύκολη απόφαση. Όταν είσαι χαρούμενος και νιώθεις ότι σε αγαπούν όλοι, γιατί να κάνεις αλλαγή; Έχουμε δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Το προσωπικό, οι οπαδοί είναι απίστευτο».