Σλούκας: "Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός!''

Ο Κώστας Σλούκας είχε καθοριστική συμβολή στο… ξέσπασμα του Ολυμπιακού στην τέταρτη περίοδο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όταν οι Πειραιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ και διατήρησαν το προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα (Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, 64-59).

Ο γκαρντ των ”ερυθρολεύκων” εξήγησε πως η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης που ”σφράγισε” την κορυφή στον Δ’ όμιλο της Euroleague ενώ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

“Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Παίξαμε σκληρή άμυνα στο τέλος και δείξαμε πως είμαστε μια σκληρή ομάδα, η οποία δε χάνει εύκολα. Παίξαμε καλή άμυνα στη τελευταία περίοδο, βάλαμε και ορισμένα μεγάλα σουτ κι έτσι φτάσαμε στη νίκη, σφραγίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν υπέροχη. Τους ευχαριστούμε και μακάρι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν έτσι. Δεν βάλαμε πολλούς πόντους σήμερα, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας έχει την καλύτερη άμυνα στην Euroleague. Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και κερδίσαμε”.

Πηγή: http://www.sport24.gr/