Κοντά στη Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Το «φλερτ» του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Μάντσεστερ Σίτι είναι γνωστό, ενώ ήδη πολλοί μιλούν για βέβαιο «γάμο» από το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, η γερμανική εφημερίδα «Bild» το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας πως ο Πεπ έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 25.000.000 ευρώ!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι γνωστό πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μπάγερν. Η γερμανική εφημερίδα μάλιστα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της αναφέρει πως ο Καταλανός κόουτς θα πάρει σχεδόν το διπλάσιο συμβόλαιο από τους «πολίτες» για να μετακομίσει στο Μάντσεστερ και αυτομάτως θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο.

Πάντως, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και το ύψος της αποζημίωσης που θα χρειαστεί να πληρώσει ο σύλλογος στον Μανουέλ Πελεγκρίνι, του οποίου το συμβόλαιο με τη Σίτι, λήγει το 2017. Μάλιστα οι άνθρωποι «κλειδιά» στην απόφαση του 44χρονου τεχνικού είναι οι Φεράν Σοριάνο και Τσίκι Μπεγκιριστάιν, εκτελεστικός και αθλητικός διευθυντής αντίστοιχα της Σίτι, τους οποίους γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στη Μπαρτσελόνα.