Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στο Allianz Arena για το παιχνίδι Μπάγερν - Ολυμπιακός

Μετά την αναβολή της φιλικής αναμέτρησης της Γερμανίας με την Ολλανδία στο Αννόβερο, υπό τον φόβο ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος, η γερμανική αστυνομία καλείται να προστατέψει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ.  Την Τρίτη στο «Allianz Arena» του Μονάχου, η Μπάγερν φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μέτρα ασφάλειας θα είναι δρακόντεια! Όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά στην πόλη, αλλά και στο αεροδρόμιο.

«Είμαστε σε συχνή επαφή με τις διοργανώτριες αρχές και τις εταιρίες σεκιούριτι. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα υπάρχει πιο εντατική και ολοκληρωμένη ταυτοποίηση στοιχείων. Το μόνο που ζητάμε από τους φιλάθλους μας είναι η κατανόησή τους, μιας και θα υπάρχει καθυστέρηση στην είσοδό τους στο γήπεδο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μπάγερν, Γιαν Κρίστιαν Ντρέεσεν, και αρμόδιος για θέματα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το euro2day, ειδικά για τους φίλους των ερυθρόλευκων τα μέτρα θα είναι πρωτοφανή και ο έλεγχος θα ξεκινήσει από το αεροδρόμιο! Είναι πολύ πιθανό να απαιτείται η επίδειξη διαβατηρίου κι ας υπάρχει η δυνατότητα να ταξιδέψει κάποιος με ταυτότητα, ενώ δεν αποκλείεται να ανοιχτούν και οι βαλίτσες των Ελλήνων ταξιδιωτών! Φυσικά το ίδιο θα ισχύει και με τον έλεγχο στο γήπεδο, ο οποίος θα είναι εξονυχιστικός.

Οι γερμανικές ειδικές δυνάμεις βρίσκονται ήδη στους δρόμους του Μονάχου και τσεκάρουν τα πάντα, ενώ οι παρουσία τους θα αυξηθεί κατά πολύ τις επόμενες μέρες και ενόψει του σπουδαίου ποδοσφαιρικού ραντεβού.