Ισόπαλοι στους «Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής

Σημαντικό βαθμό στους «Ζωσιμάδες» πήρε ο Ηρακλής από τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Αν και προηγήθηκαν 2 φορές στην έδρα τους οι Ηπειρώτες, η απάντηση του «Γηραιού» ήταν άμεση κι έτσι η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πιστοποίησε για μία ακόμη φορά στο ξεκίνημα της σεζόν ότι πάει καλύτερα εκτός, παρά εντός έδρας. Στο Καυτατζόγλειο μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία, ενώ μακριά από την Θεσσαλονίκη δεν έχει ηττηθεί ακόμη (2 ισοπαλίες και μία νίκη).

Για τον ΠΑΣ ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα μέσα στους «Ζωσιμάδες», όπου μέχρι τώρα είχε δύο νίκες, σύμφωνα με το naftemporiki. Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη προηγήθηκε στο 32΄ με τον Ίλιτς, αλλά τρία λεπτά μετά ο Βέλλιος έφερε το ματς στα ίσια. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό σε όλη τη διάρκειά του και στο 62΄ με απευθείας κτύπημα φάουλ ο Κοζορώνης έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους.

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να κωπάσουν οι πανηγυρισμοί τους, όμως, και ο Κυριακίδης με το «γκολ της αγωνιστικής» διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2).