Ώρα Λονδίνου απόψε για Ολυμπιακό

Με στόχο να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21.45 το βράδυ) την Άρσεναλ στην Αγγλία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League. Ο Πορτογάλος προπονητής Μάρκο Σίλβα δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, ωστόσο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Τσόρι Nτομίνγκες στο αρχικό σχήμα, καθώς ταξίδεψε μεν στην Αγγλία αλλά είναι ανέτοιμος.

Τη θέση του Σαλίνο ενδέχεται να πάρει ο Σεμπά. Έτσι οι ενδείξεις κάνουν λόγο για τον Ρομπέρτο στο τέρμα, Σιόβα και Μποτία στόπερ, Ελαμπντελαουί και Μαζουακού στα άκρα της άμυνας, Καμπιάσο και Κασάμι αμυντικά χαφ, Πάρντο δεξιά και Σεμπά αριστερά, με τον Φορτούνη «δεκάρι» και Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός θα έχει περίπου 2.500 φιλάθλους στο κερκίδες. Η Άρσεναλ έχοντας χάσει στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League από την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες. Ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ζιρού που είναι τιμωρημένος και τους τραυματίες Φλαμινί, Αρτέτα, Ροσίτσκι και Γουίλσιρ. Αμφίβολος είναι ο Κοκλέν.

Η Άρσεναλ προέρχεται από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, το 2-1 επί της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για το Λιγκ Καπ και το 5-2 επί της αήττητης μέχρι το Σάββατο Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι για το πρωτάθλημα. Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου η Μπάγερν υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μόναχο.