Στον αθλητικό εισαγγελέα για συστάσεις Γιαννακόπουλος - Αγγελόπουλοι

Καλή διάθεση να πέσουν οι τόνοι έδειξαν οι πρόεδροι των ομάδων μπάσκετ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν κληθεί από τον αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για συστάσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτησή του, συναντήθηκε για περίπου 20 λεπτά με τον αθλητικό εισαγγελέα και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Από την πλευρά του  ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Αγγελόπουλος εξερχόμενος της Εισαγγελίας δήλωσε πως έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. «Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει μεγάλο λάθος» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Η πορεία μας ως τώρα και στον Ολυμπιακό και στη ζωή και στην οικογένειή μας και σε όλα είναι πάντοτε στο πλαίσιο των νόμων και της νομιμότητας. Σεβόμαστε απόλυτα τους θεσμούς κι έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».

aggelopouloi-athlitikos-eisaggeleas

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν υπάρχει ανακωχή από σήμερα, απάντησε: «Έχουμε αγώνα την Πέμπτη».

Σε λίγη ώρα αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισανίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Χριστόφορος Ζωγράφος στον Κολωνό.

Πηή: http://www.naftemporiki.gr/story/881872/ston-athlitiko-eisaggelea-gia-sustaseis-giannakopoulos-aggelopouloi