Ολυμπιακός: Έτοιμος για τίτλους ο Γιανγκ

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Πάτρικ Γιανγκ λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων». Ο Αμερικανός σέντερ επισήμανε στις πρώτες του δηλώσεις ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίζει και γι΄ αυτό το λόγο επέλεξε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω ότι θα μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Πριν έρθω δεν μάθαινα τίποτα άλλο παρά μόνο καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, πόσο ιστορική ομάδα είναι. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος αυτού του συλλόγου», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης της Γαλατασαράι και συμπλήρωσε:

«Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα να προχωρήσω, να έρθω σε μια ομάδα που ιστορικά κάνει ένα μόνο πράγμα: Να κερδίζει. Όταν βγαίνω στο γήπεδο δεν με νοιάζει με ποιον παίζω, κοιτάζω να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

Η ένταξή του στους «ερυθρόλευκους» θα είναι άμεση, μιας και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα έχει την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους νέους του συμπαίκτες.