Ανανέωσε έως το 2020 ο Σέρχιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ πιθανό να κλείσει την καριέρα του ο Σέρχιο Ράμος, καθώς όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο το συμβόλαιό του επεκτάθηκε έως το 2020. Σήμερα το πρωί μπήκε οριστικό τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ισπανό διεθνή αμυντικό να αφήνει τη «βασίλισσα» για νέες… προκλήσεις στην καριέρα του (σ.σ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Η διοίκηση ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 29χρονο παίκτη έως τον Ιούνιο του 2020 και όπως γίνεται αντιληπτό εφόσον οι δύο πλευρές εξαντλήσουν όλη την χρονική διάρκειά της, τότε δεν αποκλείεται ο Σέρχιο Ράμος να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στην ομάδα της καρδιάς του.

Με βάση το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει σήμερα το μεσημέρι, σε ειδική τελετή στο στάδιο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο έμπειρος άσος θα εισπράττει ετησίως 9 εκ. ευρώ. Είναι διεθνής 128 φορές με τους «φούριας ρόχας» και αγωνίζεται στη Ρεάλ από το 2005 όταν και «μετακόμισε» από τη Σεβίλη έναντι 27 εκατ. ευρώ. Έχει πανηγυρίσει με τη Ρεάλ 3 πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, ένα Champion League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα ευρωπαϊκό και 2 ισπανικά Super Cup. Συνολικά μετρά 445 εμφανίσεις και 55 γκολ με τη φανέλα της «βασίλισσας».