Απορρίφθηκε ομόφωνα η προσφορά του ΟΠΑΠ για το νέο πρωτάθλημα

Την απόρριψη της προσφοράς της ΟΠΑΠ ΑΕ για τη σύναψη νέας χορηγικής συμφωνίας παραδέχθηκε μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος.

Και επίσημα από σήμερα η διοργανώτρια αρχή βρίσκεται σε αναζήτηση νέου βασικού χορηγού για το πρωτάθλημα της σεζόν 2015/2016, μιας και η πρόταση που είχε καταθέσει ο Οργανισμός κρίθηκε ανεπαρκής.

«Απορρίφθηκε ομόφωνα η προσφορά του ΟΠΑΠ για το νέο πρωτάθλημα και συστήθηκε επιτροπή, από εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Παναιτωλικού, του ΠΑΟΚ κι από μένα για να διερευνήσουμε δυνατότητα εύρεσης νέου χορηγού. Όλες οι αποφάσεις για τον κεντρικό χορηγό ήταν ομόφωνες. Εγώ ως πρόεδρος ακολούθησα πιστά τις αποφάσεις του ΔΣ, ούτε μπορεί να πει κάποιος πως εγώ φταίω. Είμαστε εκπρόθεσμοι στο θέμα εύρεσης χορηγού, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Μποροβήλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της Κέρκυρας:

«Επικυρώσαμε τη βαθμολογία με τον αστερίσκο ότι αν δικαιωθεί η ομάδα της Κέρκυρας στο διαιτητικό δικαστήριο θα συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα. Η Κέρκυρα επέμενε στο αίτημά της να μη γίνει επικύρωση γιατί υπάρχει η εκκρεμότητα στο διαιτητικό δικαστήριο, αλλά τα μέλη έκριναν πως η βαθμολογία έπρεπε να επικυρωθεί. Επίσης έγινε η εγγραφή δύο ιστορικών ομάδων, της ΑΕΚ και του Ηρακλή, για να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.»