Ο Ολυμπιακός με μοιραίο παίκτη τον Μήτρογλου έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη

του Δημήτρη Μώρου , πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός παίζοντας με παίκτη παραπάνω για ένα ολόκληρο ημίχρονο έμεινε στο 0-0 απέναντι στον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» έχοντας μοιραίο παίκτη τον Κώστα Μήτρογλου.

Οι απουσίες των Ντομίνγκες, Αφελάι, Εντινγκά, Μποτία επηρέασαν τους Πειραιώτες και ο Μίτσελ καλείται να βρει τις κατάλληλες λύσεις στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας κόντρα τη Γιουβέντους στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μήτρογλου έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες και οι Ερυθρόλευκοι αποχώρησαν με έναν βαθμό από την Τρίπολη χωρίς να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή. Στο 43΄ ο διαιτητής Σπάθας έδειξε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη στον Μάσα για θέατρο), ενώ την πρώτη κάρτα την είχε δεχτεί για διαμαρτυρία (15΄). Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα δικαιολογημένα από λανθασμένες αποφάσεις του πειραιώτη ρέφερι και για λάθος υποδείξεις οφσάιντ των βοηθών Κοντιζά, Σωτηρόπουλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις φορές λανθασμένα υποδείχτηκαν σε θέση οφσάιντ οι Μάσα (5΄), Ρόλε (66΄), Μπαντιμπανγκά (90΄).

Ο Σπάθας τα έκανε θάλασσα και αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του Αστέρα. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη διατήρησε σε ακόμα ένα παιχνίδι το αήττητο στην έδρα της στο πρωτάθλημα (δεν έχει δεχτεί ήττα ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ) την εφετινή σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.tanea.gr/news/sports/article/5175612/o-olympiakos-me-moiraio-paikth-ton-mhtrogloy-emeine-sto-0-0-me-ton-astera-sthn-tripolh/