Με γκολ του Αυλωνίτη ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός από κεκτημένη ταχύτητα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε στο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό με 1-0 στο Γ. Καραϊσκάκης με άπιαστη κεφαλιά του Αυλωνίτη (59΄)και διατηρήθηκε σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Από στημένη φάση η ομάδα του Μίτσελ έλυσε το γόρδιο δεσμό της συμπαγούς άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο Τάσος Αυλωνίτης που πήρε τη θέση του τραυματία Μποτία (57΄) δύο λεπτά αργότερα άνοιξε λογαριασμό στον σκοράρισμα και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τρίποντου. Από φάουλ του Ντομίνγκες ο Αυλωνίτης νίκησε στον αέρα τους Πράσινους και με κεφαλιά συστημένη στη γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Ο γκολκίπερ Λουκ Στιλ έπεσε στην πορεία της μπάλας, όμως δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 81΄. Ο Δώνης έχασε τη μπάλα από την πίεση του Ντομίνγκες και ο Μήτρογλου έφυγε μόνος του μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ. Ο Στιλ βγήκε και ανέτρεψε τον διεθνή φορ του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κάτω από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που ζητούσαν κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.tanea.gr/news/sports/article/5173544/entash-prin-apo-to-ntermpi-sto-karaiskakh-me-ton-panathhnaiko-na-mila-gia-eythynes-ths-pae-olympiakos/