Οι οπαδοί της Ρεάλ επιθυμούν Κλοπ και… Μίτσελ για τον πάγκο!

Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται πάνω από τον πάγκο της Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της «βασίλισσας» μετά την αποτυχημένη φετινή σεζόν, αν και ακόμη δεν έχει αποκλειστεί παντελώς το ενδεχόμενο να διατηρηθεί στη θέση του.

Η «Marca» αναφέρει σήμερα πως ο πρόεδρος, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν έχει «ψηθεί» για κάποια από τις επιλογές που προβάλλουν ως επικρατέστερες για τη διάδοχη κατάσταση και δεν απορρίπτει την παραμονή του Ιταλού προπονητή, ωστόσο, σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα συζητηθούν αρκετά ζητήματα, όπως αυτό των συνεργατών του καθώς υπάρχουν παράπονα για τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, Τζιοβάνι Μάουρι.

Ο Ράφα Μπενίτεθ και ο Γιούργκεν Κλοπ, που αποχωρούν από Νάπολι και Ντόρτμουντ αντίστοιχα, φέρονται να είναι οι πιο δυνατές υποψηφιότητες για τον πάγκο της Ρεάλ, αλλά όχι και οι μοναδικές. Έχουν εξεταστεί επίσης ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο της Βαλένθια και ο Ουνάι Έμερι της Σεβίλλης, αλλά και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Μάλιστα, ο τελευταίος είναι εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή στις τάξεις των φίλων της Ρεάλ. Σε διαδικτυακή δημοσκόπηση της Marca με τη συμμετοχή περίπου 30.000 χρηστών, ο Μίτσελ ήταν δεύτερος με 14,7%. Πρώτος και με διαφορά ήταν ο Κλοπ με 44%, τρίτος ο Ουνάι Έμερι με 10,8%, τέταρτος ο Γιόακιμ Λεβ με 9%, πέμπτος ο Ράφα Μπενίτεθ με 8,9% και μόλις έκτος ο Ζινεντίν Ζιντάν με 7,4%.