Ο Λουντ υπέγραψε ως το 2018 με τον Παναθηναϊκό

Και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ρόμπιν Λουντ. Ο φινλανδός μέσος που βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, αρχικά πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τους «πράσινους» ως το 2018. «Ήρθα σε μεγάλη οικογένεια και θα κάνω τα πάντα για τίτλους», δήλωσε ο ίδιος.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεών του έδεικαν πως ο νέος άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Ο Λουντ θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και θα επιστρέψει στην Αθήνα τέλη του μήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόμπιν Λούντ. Ο Φινλανδός διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά και πραγματικά νιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη οικογένεια.

Έτσι κι εγώ, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά, θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε μεγάλα ματς στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό!», ήταν τα πρώτα λόγια του Λούντ, μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του.