Δευτέρα, 19 Μαΐου, 2025
17.3 C
Athens

Ανδρέας Φουστάνος: «Πρέπει να γλεντάμε στη ζωή, αλλιώς πας σε ένα μοναστήρι και κλείνεσαι»

Ανδρέας Φουστάνος:Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε την Πέμπτη (2/5) ο Ανδρέας Φουστάνος στο Action 24.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έχει βρει το άλλο του μισό.

«Δεν μου αρέσει η μοναξιά. Γιατί να είσαι μόνος σε αυτή τη ζωή; Δεν γεννηθήκαμε γι’ αυτό. Αλλιώς πας σε ένα μοναστήρι και κλείνεσαι. Η ζωή είναι ωραία και πρέπει να τη γλεντάμε. Και καλή παρέα. Πλουραλισμός.», δήλωσε ο γνωστός πλαστικός χειρούργος για την προσωπική του ζωή.

«Είναι δύσκολο να πας μακριά. Είναι δύσκολο να βρεις το ταίρι σου, που σου ταιριάζει πραγματικά. Δεν είναι μόνο η διασκέδαση – είναι οι ώρες που θα μείνεις με τον άνθρωπό σου και θα ανταλλάξεις ιδέες», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Φουστάνος, ενώ κατέληξε, παραδεχόμενος, ότι έχει βρει το άλλο του μισό.

Ροή Ειδήσων

Μαρία Ηλιάκη: Στο νοσοκομείο με γύψο – Οι αναρτήσεις της

Μαρία Ηλιάκη: Μία… «έκπληξη» έκανε στους followers της η...

Γιάννος Παπαντωνίου: Αναίρεση της απαλλακτικής απόφασης ζητεί ο Άρειος Πάγος

Γιάννος Παπαντωνίου: Αναίρεση ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου...

Έφοδος της αστυνομίας σε κτηματολογικά γραφεία στην Αττική – 9 συλλήψεις για «γρηγορόσημα»

Έφοδος της αστυνομίας σε κτηματολογικά γραφεία στην Αττική:Σε εννέα...

Δανάη Μπάρκα: Αιφνιδιαστικό τέλος για την εκπομπή της

Δανάη Μπάρκα: Για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της...

Topics

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες