Το WhatsApp κάνει το «χατίρι» στους χρήστες – Έρχεται η αλλαγή που όλοι ζητούσαν

«Για όποτε κάνετε ένα λάθος ή απλώς αλλάζετε γνώμη, μπορείτε πια να τροποποιήσετε τα απεσταλμένα σας μηνύματα». Με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε σήμερα το WhatsApp την πολυαναμενόμενη λειτουργία «edit» που ενσωματώνεται στην πλατφόρμα.

 

Πατώντας παρατεταμένα κανείς πάνω στο απεσταλμένο μήνυμα, θα έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει έως και ένα τέταρτο μετά την αποστολή του. Βέβαια, όσα μηνύματα έχουν τροποποιηθεί θα φέρουν δίπλα τη σήμανση «edited», την οποία θα μπορούν να βλέπουν όλα τα μέλη της συνομιλίας. Ωστόσο, δεν θα μπορεί κανείς να δει το προηγούμενο μήνυμα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του WhatsApp, η συγκεκριμένη λειτουργία θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη στους χρήστες της πλατφόρμας διεθνώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

φωτ. WhatsApp

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα, οι χρήστες του WhatsApp έχουν μόνο τη δυνατότητα να σβήσουν το μήνυμα μέχρι και 60 ώρες μετά την αποστολή του, χωρίς όμως να μπορούν να το τροποποιήσουν. Εντωμεταξύ, ανταγωνιστικές πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων προσφέρουν τη δυνατότητα τροποποίησης. Μάλιστα, ακόμη και το Twitter άρχισε από πέρυσι να προσφέρει αυτή τη λειτουργία, μόνο όμως προς τους χρήστες που πληρώνουν συνδρομή.

 

WhatsApp