New Skin

Προσέξατε μήπως κάτι διαφορετικό στη σημερινή αθηΝΕΑ;

Δουλεύουμε την ανανεωμένη αυτή όψη μας καιρό, σήμερα λοιπόν είμαστε σε θέση να σας δείξουμε το νέο μας πρόσωπο! Η λογική ήταν να μείνουμε πιστοί στη γενικότερη αισθητική μας, κάνοντας όμως το newsletter πιο εύκολο στην ανάγνωση, πιο λειτουργικό από πλευράς shareability επιμέρους άρθρων και τέλος ευκολότερο από ποτέ, όσον αφορά τη δυνατότητά σας να καλέσετε φίλους σας να γραφτούν στην αθηΝΕΑ!

Με ένα κλικ στο Mobile Version πάνω πάνω δεξιά μπορείτε να ανοίξετε την αθηΝΕΑ σε μορφή ειδικά φτιαγμένη για μικρότερες οθόνες, ενώ έχετε πια τη δυνατότητα να μοιραστείτε κάθε στήλη μέσω Facebook (χωρίς να μοιράζεστε ολόκληρη την αθηΝΕΑ).

Με το δε κουμπάκι Invite a Friend στο τέλος του newsletter, σας παραπέμπουμε σε μια νέα, διαδραστική φόρμα που κάνει την πρόσκληση φίλων και γνωστών να εγγραφούν παιχνιδάκι! Αναμένουμεφυσικά το feedback σας καθώς τελειοποιούμε ακόμα την αθηΝΕΑ στη νέα της μορφή και ζητούμε την κατανόησή σας, αν στη μετάβαση συναντήσουμε κάποια τεχνικά προβλήματα. Ελπίζουμε η ανανέωση αυτή να σας αρέσει!

αθηΝΕΑ