Ο Γιάννης Πολίτης για τον χρονικό ορίζοντα των εκλογών, τον διορισμό της Β. Θάνου και την υποψηφιότητα του Ν. Ηλιόπουλου (Εvening Report-Action24, 19/12/2018)

Στην εκπομπή «Evening Report» του Αction 24 ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Πολίτης για να σχολιάσει την επικαιρότητα.

[ Δείτε την εκπομπή στον ακόλουθο σύνδεσμο: Evening Report 19-12-2018 ]

Την εκτίμησή του ότι “ο πρωθυπουργός είναι ο καλύτερος διαχειριστής του χάους” επανέλαβε ο Γιάννης Πολίτης, τονίζοντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, και αναφορικά με τη συζήτηση για τον χρονικό ορίζοντα των εκλογών, ότι “δεν υπάρχει Μάρτιος στην ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα, το νωρίτερο είναι ο Μάιος”.

“Όταν λέμε πρόωρες εκλογές, ο πρωθυπουργός εννοεί τον Μάιο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον διορισμό της Βασιλικής Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ο Γιάννης Πολίτης επεσήμανε ότι “η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την κυρία Θάνου θα είναι από τις συγκρούσεις που θα συνεχιστούν”.

Στη συνέχεια της συζήτησης χαρακτήρισε “εγχειρίδιο πολιτικής επικοινωνίας –  πως να καταστρέφεις εσύ ο ίδιος τον υποψήφιό σου” τις κινήσεις της κυβέρνησης για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου στον Δήμο της Αθήνας.

“Το Μαξίμου κατέστρεψε, πριν ακόμα ξεκινήσει, την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου. Θα είναι θαύμα αν καταφέρει να συσπειρώσει στην Αθήνα, το σύνολο της εκλογικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εκκινεί με το βάρος που του εκχώρησε το Μαξίμου, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα δώρο στον Παύλο Γερουλάνο” είπε ειδικότερα ο δημοσιογράφος.

Στο πάνελ της εκπομπής με παρουσιαστή τον Γιώργο Κουβαρά, συμμετείχαν επίσης οι Αντώνης Παπαγιαννίδης, Χριστίνα ΚοραήΔημήτρης Καιρίδης, Μαρία Καρακλιούμη και Γρηγόρης Ψαριανός.

Δείτε ολόκληρη της εκπομπή της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου 2018:

Action 24Evening ReportΒασιλική ΘάνουΓιάννης ΠολίτηςεκλογέςΕπιτροπή ΑνταγωνισμούΝάσος Ηλιόπουλος