Σήμερα ο ελληνικός τελικός της Eurovision

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος ελληνικός τελικός  στο «Έναστρον Music Hall» όπου θα ξεκινήσει στις 21:00. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τη ΝΕΡΙΤ, αλλά και από την ιστοσελίδα της και το eurovision.tv.

Ανυπομονούμε για την ανάδειξη του νικητή που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision στη Βιέννη. Παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Απόψε η σκηνή του Έναστρον Music Hall θα γεμίσει από “αστέρια”. Η Έλενα Παπαρίζου που θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια «Love till it’s over» και το «Όταν οι Άγγελοι κλαίνε» αλλά και το τραγούδι της περσινής νικήτριας της Eurovision, Conchita Wurst, ενώ special acts θα απολαύσουμε τον Λούκα Γιώρκα (Ελλάδα 2011), τους Freaky fortune ft. Riskykidd (Eλλάδα 2014), τους ONE (Κύπρος 2002- επανένωση μετά από 13 χρόνια), τον Θάνο Καλλίρη (Ελλάδα 1987), τον Γιάννη Καραγιάννη (Κύπρος 2015) αλλά και τους Boys and Noise  με το «Die for you» και τους KINGS.

Όσο για τους πέντε φετινούς υποψηφίους, Μαρία Έλενα Κυριάκου, C:Real, Shaya, Θωμαή Απέργη και Barrice; Όλοι τους ετοιμάζουν και από μια μεγάλη έκπληξη επί σκηνής.

Ο Barrice Sobolev  είπε: «Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ζητώ από τον κόσμο την στήριξη για να κερδίσω. Εκπλήξεις υπάρχουν πολλές!».

Και η Θωμαή Απέργη αποκάλυψε πως: «Η σημερινή μου παρουσίαση θα έχει κάποια στοιχεία εμπνευσμένα από την Μαίρη Λίντα και τα ευρήματα θα είναι πολλά. Θα είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως και θα θυμίσει κάτι από το παρελθόν της EUROVISION που νομίζω θα συγκινήσει

Η Δέσποινα Βανδή ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Μαρία Έλενα Κυριάκου – που ήταν και στην ομάδα της στο «The Voice» πέρυσι, όπου και κέρδισαν- μέσα από τη σελίδα της στο facebook.

Ell;adaEurovisionτελικός