Μουσικό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά: "Ακούω Βλέπω Παίζω την Κυριακή"

Η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, “Λίλιαν Βουδούρη”, διοργανώνει ένα πρωτότυπο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5-9 ετών, που τιτλοφορείται ως: “Ακούω Βλέπω Παίζω την Κυριακή”

Οι συναντήσεις του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τις Κυριακές 1, 15 Φεβρουαρίου και 1, 15 Μαρτίου, 12:00 με 13:30

Μέσω του προγράμματος τα παιδιά θα μπορούν με διασκεδαστικό τρόπο να προσεγγίσουν τη μουσική, με ξενάγηση στις αίθουσες και τους διαδρόμους της μεγαλύτερης μουσικής βιβλιοθήκης της χώρας.

Η περιπέτεια των μικρών μας φίλων, ξεκινάει με κυνήγι μουσικών θησαυρών στα ράφια της βιβλιοθήκης, συνεχίζεται με ζωγραφική, δημιουργική ανάγνωση και παιχνίδια με μουσικά όργανα και κορυφώνεται με προβολές και ζωντανή μουσική.

Τα παιδιά θα γνωρίσουν εν μέσω παιχνιδιού δύο μεγάλες μουσικές προσωπικότητες, τους Αντόνιο Βιβάλντι και Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Το πρόγραμμα:

1 Φεβρουαρίου: Ακούω-Βλέπω-Παίζω με τον Αντόνιο Βιβάλντι

15 Φεβρουαρίου: Ακούω-Βλέπω-Παίζω με τον Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ

1 Μαρτίου: Ακούω-Βλέπω-Παίζω με τον Αντόνιο Βιβάλντι

15 Μαρτίου: Ακούω-Βλέπω-Παίζω με τον Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ

Πληροφορίες

Για την παρακολούθηση είναι απαραίτητη η εγγραφή των ενδιαφερομένων. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις ειδικών γνώσεων.
Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ ανά συνάντηση. Εγγραφές: από 12 Ιανουαρίου στο χώρο της Βιβλιοθήκης (Δε, Τρ, Πε, Πα 10:00-16:45 και Τετάρτες 10:00-19:00).
Πληροφορίες: 210 72.82.553, 210 72.82.571

εκδηλώσεις για παιδιάΜεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της ΕλλάδοςΜέγαρο Μουσικής