Βίντεο: Το τρίτο «Χόμπιτ», λίγο πριν το μεγάλο φινάλε!

Το «Χόμπιτ» του Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στις 18 Δεκεμβρίου για να κλείσει την τριλογία με ένα σκοτεινό, φιλόδοξο φινάλε με τίτλο «Η Μάχη των Πέντε Στρατών».

Επαναφέροντας τον μύθο του Τολκιν για τη Μέση Γη, ο Πίτερ Τζάκσον τα τελευταία τρία χρόνια αναβιώνει το παραμύθι που είχε κλείσει μια δεκαετία πριν με το τρίτο κεφάλαιο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά», με το «Χόμπιτ», ένα βιβλίο που προηγήθηκε της επικής τριλογίας.

Έτσι, στο πρώτο κεφάλαιο του «Χόμπιτ» είδαμε τον νεαρό Μπίλμπο να ξεκινάει ένα ταξίδι προς τα ενδότερα της Μέσης Γης , ακολουθώντας μια παρέα νάνων στην αποστολή τους να ανακτήσουν την πατρίδα τους από τον δράκο Σμάουγκ, και να γινόμαστε μάρτυρες του πώς έφτασε στα χέρια του το δαχτυλίδι που έπειτα φτάνει στα χέρια του Φρόντο.

Γνώριμοι ήρωες (η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Ίαν Μακ Κέλεν, ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Κρίστοφερ Λι) ενώνουν τις δυνάμεις τους με νέα πρόσωπα όπως o Μάρτιν Φριμαν, ο Λουκ Έβανς και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον δράκο Σμάουγκ.

 

Στα τρία νέα κλιπ της τελευταίας περιπέτειας «Η Μάχη των Πέντε Στρατών», όλοι οι ήρωες συναντώνται για να διεκδικήσουν το δικαιώμά τους να ζήσουν σε μια ελεύθερη και «φωτεινή» Μέση Γη, με τον Σάρουμαν να στέκεται ξανά στο αντίπαλο (και σκοτεινό) δέος και τα Ορκς να επιτίθενται στη φυλή των Νάνων, στα ξωτικά και στους ανθρώπους.

 

Η ταινία κυκλοφορεί από την Village Films την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου.

Πηγή: http://www.cinemag.gr/article.asp?catid=10167&subid=2&pubid=129923380

κινηματογράφοςφινάλεΧομπιτ