"Φέρε ένα Δώρο στα Παιδιά" στο Μέγαρο Μουσικής

Δώρα που θα διατεθούν σε παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν όσοι θα επισκεφθούν το Μέγαρο Μουσικής από σήμερα έως και τις 30 Δεκεμβρίου.

Η διαδικασία είναι απλή. Αγοράζεις ένα δώρο, έρχεσαι στο Μέγαρο Μουσικής χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσεις κάποια παράσταση, και το αφήνεις σε ειδικά κουτιά που θα βρίσκονται σε τέσσερα σημεία του Μεγάρου: στο φουαγιέ ισογείου, στην είσοδο του φουαγιέ Τριάντη (έξω από το Mshop), στο φουαγιέ Μουσών και στο φουαγιέ Banquet, τις ώρες λειτουργίας των ταμείων και τις μέρες των παραστάσεων.Όσοι φέρνουν τα δώρα, θα γράφουν και ευχή σε ειδικές καρτούλες, ώστε το δώρο να γίνεται προσωπικό. Τα δώρα θα συλλέγονται από τους εργαζόμενους του Μεγάρου και τους Atenistas.

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα «Η Κιβωτός του Κόσμου» θα παρακολουθήσουν δωρεάν την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες».

Μετά το τέλος της παράστασης, τα δώρα που θα έχουν συλλεχθεί από το Μέγαρο και τους Atenistas, θα δοθούν από τους ηθοποιούς της παράστασης στους μικρούς θεατές.

  • Τα δώρα πρέπει να είναι καινούρια (όχι μεταχειρισμένα), μέσα σε εορταστική σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα,
    και κατάλληλα για παιδιά 5-15 ετών.
  • Τα δώρα θα διατεθούν στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα «Η Κιβωτός του Κόσμου».
    Τα επιπλέον δώρα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
www.megaron.gr

δώραΚιβωτός του ΚόσμουΜέγαρο Μουσικήςπαιδιά