Οι νέες κινηματογραφικές ταινίες της εβδομάδας

Μια ημέρα μετά την Εθνική μας Επέτειο -και αργία για τους περισσότερους- όλοι οι δρόμοι μάς οδηγούν στις σκοτεινές αίθουσες όπου επτά νέες ταινίες κάνουν την επίσημη πρώτη τους στη μεγάλη οθόνη. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουμε και δυο ελληνικές ταινίες που αξίζουν την προσοχή μας.

Oι Επίλεκτοι
Ο Ζαν Ρενό ως επικεφαλής μια επίλεκτης ομάδας αστυνόμων. Ο Σερζ είναι ένας θρύλος στις αστυνομικές δυνάμεις. Περιβάλλεται από μια ομάδα νεοσύλλεκτων με αντισυμβατικές μεθόδους. Είτε χρησιμοποιούν ρόπαλα του μπέιζμπολ είτε ξεχνάνε τους κανονισμούς, το ζήτημα είναι ότι φέρνουν πάντα αποτελέσματα. Μία σειρά από ληστείες και πράξεις πρωτοφανούς βίας θα τους κάνουν να αναρωτηθούν αν οι μέθοδοι τους είναι αρκετές για να σταματήσουν αυτούς τους μακιαβελικούς δολοφόνους.

Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών
Στην εντυπωσιακή περιπέτεια φαντασίας, ο Βιν Ντίζελ είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα στην πιο επική μάχη που έχει δώσει ποτέ. Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ζουν ανάμεσά μας. Στρατιές κυνηγών μαγισσών, από την άλλη, πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Κόλντερ, ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη Βασίλισσα των Μαγισσών και να καταστρέψει τους ακολούθους της. Μόνο που τη στιγμή πριν το θάνατό της, η Βασίλισσα πρόλαβε να καταραστεί τον Κόλντερ με αθανασία, χωρίζοντάς τον για πάντα από την πολυαγαπημένη γυναίκα και την κόρη του στη μετά θάνατον ζωή. Σήμερα, ο Κόλντερ είναι ο μόνος που απομένει από τους κυνηγούς μαγισσών και έχει περάσει αιώνες κυνηγώντας μεμονωμένες μάγισσες. Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι η Βασίλισσα έχει αναστηθεί και ζητά εκδίκηση, κάτι που θα οδηγήσει σε μια επική μάχη, απόλυτα κρίσιμη για την επιβίωση και την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Πηγή: in.gr

προβολέςταινίες