Το Athens Bike Festival στην Τεχνόπολη

Από τις 18 ως τις 20 Σεπτεμβρίου, η καρδιά της πόλης χτυπά σε ρυθμούς ποδηλάτου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Το Athens Bike Festival αποτελεί μια γιορτή της πόλης για το ποδήλατο και στο πλαίσιό του οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα είδη του ποδηλάτου και τις χρήσεις τους, να γνωρίσουν τις τάσεις και τις εξελίξεις στο χώρο του ποδηλάτου, να συμμετάσχουν σε workshop και σεμινάρια γύρω από το ποδήλατο, την προπονητική και τη διατροφή και να δοκιμάσουν, σε πραγματικές συνθήκες, ποδήλατα κάθε κατηγορίας.

* Θα δείτε ποδήλατα όλων των κατηγοριών, εξοπλισμό, αξεσουάρ και θα γνωρίσετε υπηρεσίες αποκλειστικά για ποδηλάτες.

* Θα δοκιμάσετε ποδήλατα για να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει σε σας και τον τρόπο ζωής σας ή και μόνο για τη χαρά να κάνετε ποδήλατο! Στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες θα δοκιμάσετε ποδήλατα βουνού, δρόμου, πόλης αλλά και e-bikes, την τάση που έχει κατακτήσει τις πόλεις της Ευρώπης.

* Θα δοκιμάστε ποδήλατα εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θα ενημερωθείτε από τους ειδικούς.

* Αν είστε φίλη του ποδηλάτου, μη χάσετε το AthensSkirtRide, μια βόλτα με ποδήλατο στο νέο ποδηλατόδρομο της πόλης αποκλειστικά για κυρίες που αγαπούν το ποδήλατο. Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ξεκινούμε από την Τεχνόπολη στις 18:00.

* Θα απολαύσετε το μοναδικό σόου με άλματα που θα σας προσφέρουν 4 από τους καλύτερους αναβάτες της Ευρώπης.

* Θα παρακολουθήσετε το σεμινάριο Cyclelogistics για να μάθετε πώς το ποδήλατο μπορεί να έχει και επιχειρηματικό ενδιαφέρον ως μέσο μεταφορών μέσα στην πόλη. Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο κτίριο Innovathens στην Τεχνόπολη.

* Θα ενημερωθείτε για θέματα διατροφής και πόσο σημασία μπορούν να έχουν όταν κάνετε ποδήλατο και θέλετε να είστε σε φόρμα.

Athens Bike FestivalΤεχνόπολη