Οι Machine Head ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου οι Machine Head, θα βρίσκονται στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία!

Ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας άλλαξε και από το Gazi Music Hall, που είχε αρχικά καθοριστεί μεταφέρεται στο Κτίριο 56 (Ελληνικός Κόσμος).

Μια μέρα νωρίτερα την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη.

Το 1991 ο Robb Flynn (με προϋπηρεσία στους Vio-Lence και Forbidden) ίδρυσε το συγκρότημα, για να κυκλοφορήσει τρία χρόνια αργότερα ένα από τα καλύτερα debut albums στην ιστορία του σκληρού ήχου. Στo “Burn My Eyes” οι Machine Head παραδίδουν μαθήματα riffολογίας, όσο ο οργισμένος ύμνος του “Davidian” γίνεται το ηχητικό σήμα κατατεθέν του group.

Ακολούθησαν τρεις δίσκοι (Τhe More Things Change, The Burning Red, Supercharger), στους οποίους άφησαν χώρο στις Νew Wave Of American Heavy Metal επιρροές τους, με groove-αριστά riffs και επιθετικό drumming, μέχρι τη heavy metal λαίλαπα που ξεκίνησε με το “Through the Ashes of Empire” και κορυφώθηκε με το “The Blackening” που βγήκε σε κυκλοφορία το 2007 και πήρε θέση στην κορυφή των σπουδαιότερων δίσκων των 2000s, ενώ πολλοί μίλησαν για το αντίστοιχο Master of Puppets της γενιάς μας.

Ακολούθησε το “Unto The Locust” για να επιβεβαιώσει πως ο Robb Flynn και η παρέα του βρίσκονται σε δημιουργικό οίστρο και δαιμονιώδη φόρμα, συνθέτοντας δαιδαλώδη metal anthems με τσιμεντένιο rhythm section και εύφλεκτα κιθαριστικά solo.

Tο τελευταίο τους πόνημα, “Bloodstone and Diamonds” χαιρετίστηκε από τον τύπο και τους οπαδούς τους, σαν το ιδανικό κλείσιμο της άτυπης τριλογίας που ξεκίνησε με το “The Blackening”.

Στις δύο συναυλίες δεν θα υπάρξουν opening acts, καθώς οι Machine Head θα παίξουν ένα setlist που θα διαρκέσει δυόμιση ώρες!

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά με τα εισιτήρια να κοστίζουν 28 ευρώ, ενώ η τιμή τους στο ταμείο θα είναι 30€.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στον “Ελληνικό Κόσμο” :

Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς – Ομόνοια), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
914 (Ομόνοια-Πειραιάς – Παλαιά Κοκκινιά), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας

Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

Το Κτήριο 56 είναι ένας χώρος βιομηχανικής αισθητικής με δική του πρόσβαση (είσοδος Γ’ του «Ελληνικού Κόσμου» από οδό Πολυκράτους)
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΚΤΙΡΙΟ 56) Πειραιώς 254, Ταύρος, 212 2540000

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 28€.
Ταμείο: 30€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102. Τηλ.: 2310 264 880

Machine HeadΑθήνα\Θεσσαλονίκη\συναυλία