Κέιτ Μπλάνσετ: «Ζούμε σε βαθιά συντηρητική εποχή»

Η ταλαντούχα ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ με αφορμή την ταινία «Κάρολ» του Τοντ Χέινς, που συμμετέχει στο Διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών, απάντησε με άνεση σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην συνέντευξη Tύπου.

Το σενάριο είναι βασισμένο στο σκανδαλώδες μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάσμιθ «The Price of Salt». Πρόκειται για μία από τις σπάνιες λεσβιακές ερωτικές ιστορίες που μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη.

Υπάρχουν 70 χώρες στον κόσμο όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη ”  δήλωσε η Μπλάνσετ. όταν ρωτήθηκε σχετικά με την αυξημένη αποδοχή των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Και πρόσθεσε: «Ζούμε σε βαθιά συντηρητική εποχή».

Όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της στο Variety, ότι στο παρελθόν είχε σχέσεις με γυναίκες, η Μπλάνσετ  είπε :«η ερώτηση ήταν αν είχα σχέσεις με γυναίκες κι απάντησα πολλές, αλλά αν εννοείτε σεξουαλικές, όχι. Το Variety δεν μπήκε στον κόπο να το δημοσιεύσει. Αν και το 2015 δεν θα έπρεπε να νοιάζεται κανείς για την απάντηση. Κανονικά η ζωή μου δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν. Το σημαντικό είναι να διευρύνεις τους ορίζοντές σου».

68ο Φεστιβάλ ΚαννώνδηλώσειςΚάρολΚέιτ Μπλάνσετομοφυλοφιλίασυντηρητισμός