Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση μισής ώρας - Πότε βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα

Παράταση μισής ώρας ανακοίνωσε η ΕΔΕΚΑΠ για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, για να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:30.

Πάντως από το Μεγανήσι ήρθε το πρώτο αποτέλεσμα από εκλογικό τμήμα της επικράτειας. Ειδικότερα, ψήφισαν 35 μέλη και φίλοι, από τους 63 που προσήλθαν στον πρώτο γύρο.

Οι υποψήφιοι έλαβαν:

Ανδρουλάκης 22 ψήφους

Δούκας 12

Άκυρα 1

Να σημειωθεί ότι στον α’ γύρο, πρώτος στο Μεγανήσι είχε βγει ο Παύλος Γερουλάνος.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί για τον β’ γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, για την εκλογή προέδρου του κόμματος, στον οποίο αντιμέτωποι είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ο κ. Ανδρουλάκης, στον πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, ήρθε πρώτος με 29,64% ενώ κ. Δούκας πέρασε οριακά δεύτερος, με 21,41% έναντι του Παύλου Γερουλάνου με 21,12%, μετά το πολύωρο θρίλερ της καταμέτρησης των ψήφων.

Η σημερινή ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα και λίγη ώρα αργότερα θα γίνει γνωστός ο νικητής. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η συμμετοχή η οποία στο β΄ γύρο αναμένεται να είναι μειωμένη περίπου κατά 30%, σύμφωνα με τα δεδομένα των προηγούμενων εκλογών του 2021.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚΠΑΣΟΚ