Χάρης Δούκας: Έτοιμος για το ΠΑΣΟΚ του αύριο - Η Αθήνα μίλησε

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κ. Χάρης Δούκας έστειλε το μήνυμα της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ από κάθε γειτονιά της Αθήνας.

Στάδια γεμάτα από χιλιάδες κόσμου, κόρνες, πανό και αποφασιστηκότητα στα μάτια των παρευρισκομένων συνέθεσαν το κλίμα σε όλες τις περιοχές που βρέθηκε ο κ. Δούκας.

Όπως ο ίδιος έχει πει κατά καιρούς την προσεχή Κυριακή στις 6 Οκτωβρίου οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν αν θέλουν ένα μικρό φοβικό ΠΑΣΟΚ, βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη και δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας ή ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα νικήσει.

Δύο εικοσιτετράωρα πριν τη μεγάλη εσωκομματική μάχη ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα νίκης λέγοντας «Η Αθήνα μίλησε και στις 6 Οκτωβρίου θα μιλήσει και η χώρα».

Από την πλευρά του πλήθος κόσμου απαίτησε από κάθε γωνιά της Αθήνας τη νίκη από τον κ. Δούκα τραγουδώντας το σύνθημα «Χάρη γερά να πέσει η δεξιά». Ο κ. Δούκας έχοντας παρουσιάσει σημαντικό έργο σε υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας, έχοντας δώσει ανάσα πρασίνου στην πρωτεύουσα της χώρας, θέλει αυτή τη φορά να δώσει ανάσα ζωής στο ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας καθαρή εντολή για τη νίκη, με μόνο στόχο να φέρει τομές και ανατροπές που τις έχει ανάγκη ο τόπος.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το μήνυμα του Χάρη Δούκα

 

ΑθήναΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚΧάρης Δούκας