Χάρης Δούκας: Το «εγώ» τελείωσε, το «εμείς» κάνει τη διαφορά και αυτό πρέπει να ξαναβρούμε

Στην Πελοπόννησο συνέχισε την περιοδεία του, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και δήμαρχος Αθηναίων.

Πρώτος σταθμός ήταν η Σπάρτη Λακωνίας και το Δημαρχείο της, όπου συνάντησε το Δήμαρχο Μιχάλη Βακαλόπουλο και άκουσε τα τοπικά προβλήματα, όπως η υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης και η λειψυδρία και η υφαλμύρωση κυρίως τα νότια του Νομού.

Η επίσκεψη του κ. Δούκα στο Δημαρχείο ολοκληρώθηκε με συναντήσεις του με τους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με τους οποίους επίσης συζήτησε θέματα της περιοχής.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Λακωνία, επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο στη Σπάρτη, όπου πραγματοποίησε ομιλία.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του την Τρίτη, ο κ. Δούκας επισκέφθηκε την πόλη της Καλαμάτας, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Την ομιλία τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Λακωνία, Νάγια Γρηγοράκου, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών Α’ και Β’ βαθμού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας με την παράταξη «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» Γιάννης Νικολάου, η περιφερειακή σύμβουλος Μεσσηνίας με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» Ντίνα Νικολάκου, η εκπρόσωπος στη Λακωνία της παράταξης «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» Έλενα Κιούση, η Αντιδήμαρχος Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, Ελισάβετ Λεκάκη, ο πρώην Δήμαρχος Βλαχιώτη, Θεόδωρος Μπόλλας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτη Μπροστά» και δημοτική σύμβουλος Σπάρτης, Τασία Κανελλοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπάρτης, Γιώργος Κουρεμπής και Μαρία Τσιρώνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευρώτα, Δήμος Νταλιάνης, Χρήστος Καραμίχας και Χρύσα Σκεύη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανατολικής Μάνης, Εύη Ρουμπάκου και Νίκος Λιγνός, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ανατολικής Μάνης, Δημήτρης Ριφουνάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σκάλας Βασίλης Δεληκωνσταντίνου, ο τέως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σπάρτης Παναγιώτης Φλώρος και το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Πέτρος Μπλέτας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δούκας ανέφερε: «Πρέπει να μαζευόμαστε και να συζητάμε. Διότι δεν μπορεί το κορυφαίο καθοδηγητικό όργανο, η Κεντρική Επιτροπή, να έχει συνεδριάσει 2,5 χρόνια τώρα, μόλις 4 φορές, σε 4 εκλογικές διαδικασίες, για να χειροκροτήσουμε βουλευτές και ευρωβουλευτές. Πρέπει να συζητάμε. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, το Εκτελεστικό του Συμβούλιο το μάζευε κάθε εβδομάδα και αυτό πρέπει να ξαναγίνει. Με συμμετοχή και δημοκρατία, φίλες και φίλοι, θα κάνουμε ανατροπές. Δεν αρκεί ένας πεφωτισμένος ηγέτης. Το “εγώ” τελείωσε, το “εμείς” κάνει τη διαφορά και αυτό πρέπει να ξαναβρούμε».

Διαβάστε επίσης:

Χ. Δούκας για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η κάλπη αυτή έχει εθνικά χαρακτηριστικά

εκλογέςΠΑΣΟΚΧάρης Δούκας