Αποχώρησε ο Δραγασάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Καρφιά» για Κασσελάκη

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο facebook ο Γιάννης Δραγασάκης σήμερα, Πέμπτη (18/7).

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Δραγασάκης αναφέρει πως «δεν θα ήθελα, από δική μου αδράνεια, να βρεθώ εγκλωβισμένος σε ένα κόμμα το οποίο δεν θα έχει πλέον καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπηρέτησα από την ίδρυσή του και είμαι περήφανος που συνέβαλα στη δημιουργία του».

Ο ίδιος κάνει λόγο για εκφυλιστικές εξελίξεις στο κόμμα ενώ καταλογίζει στην ηγεσία του υπονόμευση της εσωτερικής δημοκρατίας. Αιχμές αφήνει για τον Στέφανο Κασσελάκη σχολιάζοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον «μόνος αποδεκτός κανόνας είναι η συχνά αδιευκρίνιστη και ευμετάβλητη βούληση του αρχηγού».

Προσβολή η συζήτηση για τα «μαύρα ταμεία»

Ο κ. Δραγασάκης σχολίασε ακόμη πως η «συζήτηση που άνοιξε, με πρωτοβουλία της ηγεσίας, για «μαύρα ταμεία» αποτελεί τεράστια προσβολή για τα χιλιάδες μέλη του κόμματος που προσέφεραν ανιδιοτελώς και με το υστέρημα τους».

«Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα αριστερό κόμμα με προβλήματα και «παραδίδει» πολύ περισσότερα προβλήματα χωρίς αριστερό κόμμα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε διαδικασία από-αριστεροποίησης» τόνισε, συνεχίζοντας την κριτική στον πρόεδρο του κόμματος.

 

Κλείνοντας τη δημόσια δήλωσή του ο κ. Δραγασλακης απηύθυνε έκκληση συσπείρωσης της Αριστεράς.

Γιάννης ΔραγασάκηςΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.