Σπίρτζης για τους 7 βουλευτές που υπέγραψαν κατά Κασσελάκη: «Δεν φεύγει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης, αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στον One, χαρακτήρισε «εύλογη» τη διαμαρτυρία των 87 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι το κόμμα λειτουργεί δίχως να συνεδριάζουν τα όργανα.

«Το ότι διαμαρτύρονται 87 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια επιστολή για μια σειρά από ζητήματα που έχουν γίνει τελευταία, νομίζω είναι εύλογο. Δεν είναι λογικό όταν έχει να συνεδριάσει όργανο στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Όταν έχουν τελειώσει οι ευρωεκλογές και δεν έχει γίνει καν απολογισμός. Δεν έχει έρθει ο Στέφανος Κασσελάκης να απολογηθεί για το αποτέλεσμα. Δεν είναι ασυνήθιστο; Δεν πρέπει να υπάρχει μια εισήγηση για το τι κάνουμε από εδώ και πέρα;», διερωτήθηκε ο κ. Σπίρτζης.

Σπίρτζης: Το κόμμα θυμίζει μονοπρόσωπη ΙΚΕ

«Αντ’ αυτού έχουμε από την Αμερική μια ανάρτηση που βάζει θέματα τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτα, αν τα βάζει για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στενοί συνεργάτες του λένε το ανάποδο. Ο ίδιος οφείλει να έρθει και να τα απαντήσει, διότι διαφορετικά πρέπει να πετάξει από το μπαλκόνι του γραφείου του μια σειρά από στελέχη που είναι δίπλα του, αν έχει την παραμικρή υπόνοια. Έχει δύο γραμματείς επί Τσίπρα και σήμερα, έχει μέλη της ΠΓ που είναι από τον Συνασπισμό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Σπίρτζης επισήμανε ότι το κόμμα λειτουργεί ως «μονοπρόσωπη ΙΚΕ». «Αυτό που έγινε στις εκλογές είναι ενδεικτικό το πού κινείται το κόμμα, γι’ αυτό είπα ότι θυμίζει μονοπρόσωπη ΙΚΕ. Δεν κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές. Δεν υπήρχε ένα οργανωτικό σχέδιο διάταξης. Αυτά δεν πρέπει να συζητηθούν;».

Για τους 7 βουλευτές, ο κ. Σπίρτζης σχολίασε: «Δεν φεύγει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Έχουν διατυπωθεί και απόψεις από τον Στέφανο Κασσελάκη που είναι σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές, τις αξίες και τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ (…). Και με έναν τρόπο διαχείρισης που κατά τη γνώμη τη δική μου είναι ξένος τελείως», είπε, αφήνοντας αιχμές για πολιτική στοχοποίηση.

ΕΛΛΑΔΑπολιτικήΣπίρτζηςΣΥΡΙΖΑ