Η ΝΔ δεν έχει να εισφέρει τίποτα άλλο στον πολιτικό διάλογο παρά μόνο δηλητήριο, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών δίνει με ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου, εγκαλώντας την κυβέρνηση για «ρεσιτάλ τοξικότητας».

Όπως επισημαίνει, «η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να εισφέρει τίποτα άλλο στον πολιτικό διάλογο παρά μόνο δηλητήριο, εν όψει της έκφρασης της δυσαρέσκειας των πολιτών στις ευρωεκλογές».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το ρεσιτάλ τοξικότητας από την κυβέρνηση.

Οι αναφορές του Υπ. Επικρατείας Άκη Σκέρτσου σε «ζιζάνια που δεν πρέπει να ξαναφυτρώσουν», αλλά και οι επαναλαμβανόμενες προσωπικές επιθέσεις του Π. Μαρινάκη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδεικνύουν μόνο ένα πράγμα: η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να εισφέρει τίποτα άλλο στον πολιτικό διάλογο παρά μόνο δηλητήριο, εν όψει της έκφρασης της δυσαρέσκειας των πολιτών στις ευρωεκλογές.

Τον δρόμο της τοξικότητας έχει δείξει φυσικά πρώτος ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, του οποίου τα ψέματα όχι μόνο για την τιμή της φέτας, αλλά και συνολικά για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, έχουν γίνει πλέον ανέκδοτο.

Υ.Γ1: Το γεγονός ότι ακόμη και ο “καθωσπρέπει” Άκης Σκέρτσος αναγκάζεται να προσχωρήσει στο “ιδεολογικό μανιφέστο” του Μάκη Βορίδη περί “ολοκληρωτικής ήττας της Αριστεράς”, δείχνει ξεκάθαρα τι πραγματικά είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς δεν πρόκειται να διολισθήσουμε στον κατήφορο που έχουν επιλέξει. Εμείς εργαζόμαστε για να ενώσουμε τους Έλληνες, όχι να τους χωρίσουμε!

ΥΓ2: Τις σχέσεις με την ψεκασμένη Ακροδεξιά ας τις αναζητήσει ο κ. Ρωμανός στο κόμμα του. Στα υψηλά κλιμάκια. Εκεί που ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης πουλούσε βιβλίο με επιστολές του Ιησού.

ΕΛΛΑΔΑΝΔπολιτικήΣΥΡΙΖΑ