Χρυσοχοΐδης: «Η εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης ενισχύει την εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ»

Τα συγχαρητήριά του στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ για την «οργανωμένη και συστηματική δουλειά» που οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών μετά τον εντοπισμό των κοντέινερ με τα 210 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά εξέφρασε με δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Η επιτυχία αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης, του επαγγελματισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Χρυσοχοΐδης και συμπληρώνει:

«Με τέτοιες επιτυχίες, η εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Αστυνομία ενισχύεται ενώ επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το έργο τους».

Ολόκληρη η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Θέλω να συγχαρώ τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ για την οργανωμένη και συστηματική δουλειά, που είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης, του επαγγελματισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος. Η αδιάκοπη προσπάθειά τους να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών μας είναι ανεκτίμητη και αξίζει την αναγνώριση και τον έπαινο όλων μας.

Με τέτοιες επιτυχίες, η εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Αστυνομία ενισχύεται ενώ επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το έργο τους. Η κοινωνία μας μπορεί να αισθάνεται πιο ασφαλής, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν αφοσιωμένοι επαγγελματίες που εργάζονται ακούραστα για την προστασία μας.

Συνεχίζουμε ενωμένοι στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας για την ασφάλεια της χώρας μας».

ΕΛ.ΑΣ.ΕΛΛΑΔΑπολιτικήΧρυσοχοΐδης