Στην Ηγουμενίτσα σήμερα ο Κασσελάκης - «Η Ελλάδα υστερεί στην ηθική στην πολιτική»

Από την Ηγουμενίτσα ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία του στην Περιφέρεια της Ηπείρου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συνομιλώντας με πολίτες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, με αφορμή την πρόσφατη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, πως «τα λιμάνια, ειδικά τα κομβικά λιμάνια, είναι δημόσια αγαθά για μας». Και πρόσθεσε: «Είναι γεωπολιτικά, είναι εθνική υπόθεση. Άρα λοιπόν, θα τα διαχειριστούμε χρηστά κατ’ αυτό τον τρόπο. Και δεν πρόκειται να τα ξεπουλάμε σε ξένους, χωρίς καμία δέσμευση για τους Έλληνες πολίτες».

Κατά τον διάλογο του με πολίτες στην Ηγουμενίτσα, ο Στ. Κασσελάκης σημείωσε επίσης πως το βασικό διακύβευμα για το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι η ηθική, προκειμένου να επιστρέψει η εμπιστοσύνη: «Η Ελλάδα υστερεί, πάνω απ’ όλα, στην ηθική στην πολιτική. Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την πολιτική και οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τους πολίτες. Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να σταματήσει».

Μιλώντας για τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε πως η Ελλάδα πρέπει να πάψει να έχει αλά καρτ σχέση με την Ευρώπη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να είμαστε ευρωπαϊκή χώρα μόνο κατ’ επιλογή.

ΕΛΛΑΔΑΚασσελάκηςπολιτικήΣΥΡΙΖΑ