Μετά τις 17 Δεκεμβρίου οι πρώτες ανακοινώσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τις 17 Δεκεμβρίου, δηλαδή μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2023 από το ελληνικό Κοινοβούλιο, τοποθετείται το πρώτο κύμα ανακοινώσεων από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών.

Η διαδικασία της βολιδοσκόπησης και της «εξέτασης» των υποψηφιοτήτων, της οποίας την ευθύνη έχουν ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καλογήρου, η Γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης, είχε αρχίσει μετά την παρουσία του Προέδρου του κόμματος στη φετινή ΔΕΘ, ωστόσο, οι ρυθμοί επιταχύνθηκαν απότομα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, όταν ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τα κορυφαία στελέχη να εντείνουν, καθώς στην πολιτική ατμόσφαιρα «μυρίζουν εκλογές», μετά και τη σχετική αποστροφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είμαστε έτοιμοι και πρέπει το επόμενο διάστημα να επιταχύνουμε τις διεργασίες μας για την ανάδειξη υποψηφιοτήτων και για το εκλογικό πρόγραμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας την προηγούμενη εβδομάδα, κλιμακώνοντας τον προεκλογικό συναγερμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

TσίπραςΕΛΛΑΔΑπολιτικήΣΥΡΙΖΑΨηφοδέλτια