Γιατί ίδρωνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη στον Alpha;

Την προσοχή των τηλεθεατών και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν τράβηξε τόσο η συνέντευξη όσο το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΝΔ, εμφανίστηκε να ιδρώνει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο λόγος για την προχθεσινο τετ -α – τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με 10 δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού  Alpha και στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ για τις εκλογές,  

 

 

Ο Αντώνης Σρόιτερ πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα ώστε να αντιμετωπιστεί το «πρόβλημα» της εφίδρωσης του κ. Μητσοτάκη.

Μάλιστα όπως γράφει το κυπριακό Alphanews.live αλλά και αθηναϊκά site η συνέντευξη τελείωσε νωρίτερα λόγω στομαχικών διαταραχών, του Προέδρου της ΝΔ και χωρίς να προλάβουν να κάνουν δεύτερο κύκλο ερωτήσεων οι δημοσιογράφοι. Πληροφορίες από τους δέκα δημοσιογράφους που ήταν στο στούντιο, αναφέρουν κολικό στομάχου με αποτέλεσμα να ιδρώνει συνεχώς ο ισχυρός άνδρας της Πειραιώς.

Άλλοo δημοσίευμα του διαδικτύου κάνει λόγο για ενδεχόμενη υπερκόπωση του κ.Μητσοτάκη λόγω των απανωτών προεκλογικών εκστρατειών.

Διαρροή, ωστόσο, από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το ζήτημα που απασχόλησε στα social media δεν υπάρχει μέχρι αυτήν την ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι  ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε «αντιμέτωπος» με 10 δημοσιογράφους του Alpha που του έθεταν ερωτήματα, αναλόγως με τα υπουργεία που είναι διαπιστευμένοι.

Συγκεκριμένα δέχτηκε ερωτήματα από τους δημοσιογράφους: Χριστίνα Κράτση (τομέας Εξωτερικών), Κώστα Σαρικά (τομέας Εθνικής Άμυνας), Βαγγέλη Δουράκη (τομέας Οικονομικών), Μαρία Τσινκίδου (τομέας Εργασίας), Ελένη Λαζάρου (τομέας Παιδείας), Χάρις Μανουσάκη (τομέας Υγείας), Ρεγγίνα Σπυράτου (τομέας Δικαιοσύνης), Πέτρο Καρσιώτη (τομέας Ασφάλειας) και Χρύσανθο Κοσελόγλου (Πολιτικό).

 

ALPHAιδρώταςΜητσοτάκηςσυνέντευξη