Ο πυρσός...ανάβει και πάλι για τη Νέα Δημοκρατία

Με μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση, ετοιμάζουν στην Πειραιώς να γιορτάσουν τα 44α γενέθλια του κόμματος,με το ραντεβού να έχει δοθεί για αύριο το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη , 4 Οκτωβρίου

Όπως  αναφέρουν οι πληροφορίες, στη ΝΔ στοχεύουν στην αποτύπωση της ιστορικής συνέχειας και των διαχρονικών ιδεών που αποτελούν οδηγό της παράταξης και ταυτόχρονα της εξέλιξης και της ανανέωσης των τελευταίων χρόνων, τόσο σε προγραμματικό λόγο όσο και σε πρόσωπα.

Μυστικό

Η μεγάλη έκπληξη για όσους βρεθούν το απόγευμα της Πέμπτης, στο Μουσείο Μπενάκη θα είναι και η παρουσίαση του νέου σήματος του κόμματος. Αν και από την Πειραιώς οι αλλαγές κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο λογότυπο της ΝΔ θα ορίζει τον χώρο της παράταξης αλλά με έναν γραφιστικό τρόπο θα δείχνει ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες ενώ θα επανέρθει και ο πυρσός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το νέο σήμα θα μπορεί να διαφοροποιείται γραφιστικά αναλόγως της χρήσης του.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν, οι πρώην πρόεδροι του κόμματος και Πρωθυπουργοί, πρώην και νυν βουλευτές, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πρώην υπουργοί, στελέχη και μέλη του «Συνδέσμου 74» που έχουν έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους.

 

νέο