Η ΝΔ ζητά από τους εργαζομένους της ΥΠΑ να σταματήσουν τις απεργίες

Κάλεσμα προς τους εργαζομένους της ΥΠΑ να σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις απηύθυνε η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας τους να «βάλουν πάνω απ’ όλα το εθνικό καλό».

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έδωσε αρνητική ψήφο στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της ΥΠΑ, ωστόσο ζητά από τους εργαζομένους να ανακαλέσουν την απόφασή τους, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η ελληνική οικονομία.

Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, μετά τη σημερινή άκαρπη συνάντησή τους με τον Yπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη και τον διοικητή της ΥΠΑ Κ. Λιντζεράκο, εξήγγειλαν νέες 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Κυριακή, αντιδρώντας στο νόμο του ΥΠΟΜΕΔΙ που ψηφίστηκε στη Βουλή και αφορά την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε στη Βουλή τις έντονες επιφυλάξεις της για την ψηφισθείσα από την κυβερνητική πλειοψηφία αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Υπηρεσίας (Υ.Π.Α.).

Οι επιφυλάξεις αυτές, όμως, δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Οι κινητοποιήσεις αυτές πλήττουν τον τουρισμό και κάνουν κακό στην ελληνική οικονομία.

Η Νέα Δημοκρατία, ως η υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που με τη Συμφωνία Αλήθειας θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, επιθυμεί από τους εργαζόμενους να βάλουν πάνω απ’ όλα το εθνικό καλό», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑπεργίαΝέα ΔημοκρατίαΥΠΑ