Ένωση Κεντρώων: Άν η Φώφη θέλει να κάνει δώρο 50 έδρες στον Κυριάκο, να το πει ευθέως

Τη στάση που κρατούν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ απέναντι στον εκλογικό νόμο σχολίασε η Ένωση Κεντρώων, με συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη να αναφέρονται στην προειδοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα υπάξει ακυβερνησία στον τόπο: «δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ με την απλή αναλογική. Αντίθετα, θα εκπληρωθεί μία θέση της Αριστεράς και της παράταξης του κέντρου εδώ και 100 χρόνια», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, καλούν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «να μαζέψει πρώτα τους ακραίους του μέσα στο κόμμα του» σημειώνοντας σε άλλο σημείο ότι «οι σταθερές μονοκομματικές κυβερνήσεις χρεοκόπησαν τη χώρα».

Αναφερόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, οι συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη τόνισαν ότι «αν η Φώφη θέλει να δώσει δώρο 50 έδρες στον Κυριάκο, να το πει ευθέως», υπογραμμίζοντας ότι η ψηφοφορία της Τετάρτης είναι στα χέρια της Φώφης Γεννηματά.

«Εάν θέλει να δώσει δώρο 50 έδρες στον Κυριάκο, να το πει ευθέως, διαφορετικά θα φέρει ευθύνη για όσα συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Kυριάκος ΜητσοτάκηςΒασίλης Λεβέντηςεκλογικός νόμοςΈνωση ΚεντρώωνΝΔΠΑΣΟΚΦώφη Γεννηματά