"Τέλος τα παιχνίδια" για τον εκλογικό νόμο, ξεκαθάρισε η Γεννηματά

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενη στον εκλογικό νόμο, λέγοντας και πάλι ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρόκειται να ψηφίσει αποσπασματικά μέτρα.

Αναφερόμενη στο κυβερνών κόμμα αλλά και στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «συνεχίζουν και στο θέμα του εκλογικού νόμου το δικομματικό τους παιχνίδι, κόντρα στην απαίτηση του λαού για εθνική συνεννόηση».

Συνεχίζοντας η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν θα συναινέσει ούτε σε τροπολογίες άλλων κομμάτων (όπως του Ποταμιού) αλλά ούτε σε μετεκλογική απόπειρα επαναφοράς του μπόνους των 50 εδρών, όπως έχει προαναγγείλει ότι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν γίνει Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

«Οι τυχοδιωκτικές επιλογές και οι εκβιασμοί του κ. Τσίπρα δεν περνούν. Ο δε κ. Μητσοτάκης θα μας βρει απέναντί του σε κάθε προσπάθεια επαναφοράς του ληστρικού bonus των 50 εδρών», είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.

Επίσης, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επανέλαβε την «πρόκληση-πρόσκληση για πάγωμα της διαδικασίας ψήφισης του νόμου και διάλογο με βάση την ολοκληρωμένη πρόταση που ήδη διατυπώσαμε» και κατέληξε λέγοντας ότι “σε κάθε περίπτωση αποσπασματικές ρυθμίσεις δεν πρόκειται να ψηφίσουμε από όπου κι αν προέρχονται. Τα διλήμματα είναι υπαρκτά αλλά αφορούν Τσίπρα και Μητσοτάκη. Τα παιχνίδια τέλος».

Δημοκρατική Συμπαράταξηεκλογικός νόμοςΝέα ΔημοκρατίαΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑΦώφη Γεννηματά