Γιουχάισμα στον Κατρούγκαλο: "Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο"

“Θερμή” υποδοχή ετοίμασαν στον Υπουργό Εργασίας οι φορείς του Ηρακλείου Κρήτης, κατά τη συνάντηση του κ. Κατρούγκαλου με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο περίπου στις 11:00 ενώ ο Υπουργός θα είχε συνομιλίες και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μανώλη Αλιφιεράκη.

Οι φορείς της Κρήτης περίμεναν τον κ. Κατρούγκαλο έξω από το Επιμελητήριο. Όταν ο ίδιος ενημερώθηκε ότι ανάμεσα στο πλήθος ήταν και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, πήγε προς το μέρος του και του έτεινε το χέρι του για χειραψία.

Όμως, ο κ. Βοργιάς του «γύρισε» επιδεικτικά την πλάτη του και τότε ξεκίνησε ο έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, αναφέρει το cretapost.gr.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο καθώς αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους Έλληνες με τον υπουργό Εργασία ν’ ανταπαντά πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Ο κ. Βοργιάς ανέφερε ότι με τέτοιες νοοτροπίες δεν μπορούν να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου ενώ την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο που άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου και της κυβέρνησης.

Γιώργος ΚατρούγκαλοςΚρήτηυπουργείο Εργασίας